Címlap Hírek Kiemelt Ajánlat: Memorial Maple Leaf arany és ezüst érmék 2024 május 31-ig!

Hírlevél feliratkozás




Conclude Árjegyzés (élő)









Betöltés...















 
Arany vétel és eladás itt:




Goldtresor grammárak *

Betöltés...

Arany/HUF középárfolyam g

Arany/USD árfolyam oz

Arany/Euró árfolyam oz

Ezüst/USD árfolyam oz

Ezüst/Euró árfolyam oz

RSS

Conclude
Kiemelt Ajánlat: Memorial Maple Leaf arany és ezüst érmék 2024 május 31-ig!
2023. március 07. kedd, 15:02
 
Vásárolja meg a verdefriss 1 unciás Maple Leaf befektetési arany- és különbözeti ÁFÁ-s ezüstérméket kivételesen kedvező áron a Conclude Befektetési Zrt.-nél!
 
 
Conclude Kiemelt Ajánlat Maple Leaf arany és ezüstérme 

 
Kattintson a képre és rendelje meg még ma webáruházunkból!


A Maple Leaf arany- és ezüst érmék méltán világhírűek, többek közt  a Royal Canadian Mint minőségbiztosítási innovációinak hála. 

 
Az ottawai székhelyű Kanadai Királyi Pénzverde az északi ország egyik fő szimbólumaként ismert juharfa leveléről elnevezett arany- és ezüstérméket már 2014-ben digitális ujjlenyomattal látta el, elsőként a világon!

 
Egyedülálló különlegessége a 2023-as évjáratú Maple Leaf érméknek, hogy egyfajta emlékérmeként is funkcionálnak: II. Erzsébet egykori brit királynő portréja mellett a királynő 70 éves uralkodása előtt tisztelgő 1952 - 2022 dátumok láthatók, ezért ezt az érmét Memorial Maple-nek is nevezik az aranykereskedők.

 
A sokszor röviden csak "Maple"-nek (vagy magyarosan ejtve "Mapli-nak") becézett Kanadai Juharlevél arany- és ezüst érmék Magyarországon az egyik legkedvezőbb ár/érték aránnyal megvásárolható fizikai nemesfém termékek közé tartoznak.

 
A globálisan elfogadott, rendkívül likvid befektetési arany és ezüst termékeket keresők portfóliójába remekül illik ez a világszerte elfogadott, kiváló minőségű és igézően szép érme, amit mindig öröm kézbe venni!
 
 
Használja ki ajánlatunkat, és még ma adja hozzá gyüjtéményéhez a Kanadai Juharlevél arany- és ezüst érméket az alábbi gombra kattintva! 
 
 

WEBÁRUHÁZ